Що таке СКАМ проект і чому Daisy не піраміда

Що таке DAISY?

DAISY — інструмент для управління та збільшення фінансів за допомогою високотехнологічних розробок та торговельних алгоритмів компанії EndoTech, націлених на збільшення прибутку від торгівлі на валютному та криптовалютному ринках.

Щоб визначити, чи є проект фінансовою пірамідою чи СКАМ-проектом, необхідно знати їх основні ознаки:

  • Гроші надходять лише за рахунок нових клієнтів
  • Засновники повністю контролюють потік грошей
  • Засновники можуть привласнити гроші собі
  • Малюють нереальні позитивні торги
  • Засновники можуть заблокувати учасника (або привласнити собі його реферальних партнерів)
  • Засновники можуть свідомо збанкрутувати проект, щоб отримати гроші
  • Немає прозорості у діяльності компанії та фінансових потоків
  • Лідери не дають реальної картини того, що відбувається (показують лише хороше)
  • Організатори не мають професійного досвіду та/або освіти у даній сфері
  • При проблемах у бізнесі творці намагаються вийти з фінансових ям за рахунок учасників та їх нових вкладень шляхом нових акцій, токенів тощо.

Чому DAISY не є фінансовою пірамідою чи СКАМ-проектом?

  1. DAISYпідтверджений мережевий партнер компанії EndoTech. Компанія EndoTech була заснована у 2012 році і є першим справжнім SaaS-рішенням у галузі автоматизованої торгівлі на основі штучного інтелекту. З сотнями мільйонів доларів у різних категоріях активів — від криптовалюти до іноземної валюти та вище — EndoTech є визнаним лідером у галузі альтернативних алгоритмічних інвестицій.
  2. Вся система DAISY EndoTech працює через смарт-контракти, які неможливо змінити, оскільки їхня робота здійснюється на блокчейні TRON. Управління грошима здійснюється в реальному часі за допомогою пов'язаних один з одним більше 10 смарт-контрактів, кожен із яких співвіднесений з певним видом операцій та транзакцій. Всі рухи транзакцій на блокчейні можна відстежити у реальному часі.
  3. Всі гроші, що надходять за смарт-контрактами, автоматично та миттєво розподіляються та зараховуються на торгові депозити Endotech, а також йдуть на краудфандинг, розвиток штучного інтелекту та клієнтської мережі.
  4. У проекті DAISY немає обов'язкової потреби у запрошенні нових партнерів. Ви можете приєднатися до проекту з будь-якою сумою від 200 USDT і за наявності прибутку, виводити його, навіть якщо ви нікого не запросите.
  5. Дохід у DAISY виплачується із прибутку на торгах. Тому навіть якщо засновники вирішать закрити вхід до проекту, всі учасники все одно будуть отримувати прибуток місяці та роки.
  6. Засновники проекту не можуть розпоряджатися фінансами учасників. Це прописано у смарт-контракті, а також кожен учасник може відслідковувати це у своєму особистому кабінеті.
  7. DAISY не може збанкрутувати. Проект не має зобов'язань виплачувати регулярно учасникам фіксовану суму (наприклад 1% на день). Якщо немає прибутку – немає виплат. Компанія EndoTech заробляє тільки на прибутку та комісії з учасників (раз на півроку або при виведенні прибутку).
Коментарі